Soția lui Florin Călinescu se numea Ana Maria, fiind cunoscută și sub numele de Anmary. Femeia a avut un destin tragic și s-a stins într-un moment neașteptat, lăsând un gol imens în sufletul omului de televiziune.

Chiar dacă în prezent cei din public l-au remarcat pe cunoscutul jurat de la Românii au Talent ca fiind o fire jovială, mereu cu zâmbetul pe buze și cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, Florin Călinescu ascunde o suferință enormă.

Prezentatorul a primit câteva lovituri sfâșieretoare din partea vieții, după ce partenera lui, cu care a fost însurat timp de 27 de ani a murit. Anmary s-a stins în urma unei afecțiuni grave cu care fusese diagnosticată.

Soția lui Florin Călinescu a murit chiar de ziua ei, la 47 de ani. Cum arăta Anmary
Florin Călinescu a fost însurat cu Ana Maria, o actriță foarte frumoasă cu care a fost împreună timp de aproape trei decenii. Femeia s-a stins după ce a pierdut lupta cu o maladie cât se poate de nemiloasă, cancer la nivel de esofag, ce a răpus-o într-un timp foarte scurt.

Anmary Călinescu a jucat și în câteva filme, iar poate cel mai cunoscut astfel de exemplu a fost producția “Dreptate în lanţuri”, lansată în anul 1983.

Talentata soție a omului de televiziune a murit pe data de 28 februarie 2005, chiar de ziua ei de naștere. Tragedia s-a petrecut când aceasta împlinea vârsta de 47 de ani.

Soția lui Florin Călinescu se numea Anmary și era de meserie tot actriță
Cancerul a răpus-o pe Anmary la respectiva vârstă, femeia fiind căsătorită cu prezentatorul TV încă din anul 1978. Totodată, în anul 1980 când abia se bucurau de primele momente în calitate de tineri părinți, ei au pierdut o fetiță care avea vârsta de doar 5 luni.

În prezent în vârstă de 64 de ani, Florin Călinescu a mai traversat câteva momente nu tocmai plăcute și la început de 2021, când a dezvăluit că a avut coronavirus.

Faptul că s-a infectat a fost însă ținut în mare secret, la fel și lupta acestuia cu boala, cel mai probabil pentru a nu-i îngrijora nici pe fanii Românii au Talent. Acesta a trecut cu bine peste diagnostic și a reușit să își revină destul de repede.

În urmă cu câțiva ani, acesta a mai marcat însă anumite momente de tragedie. După ce Anmary i-a adus pe lume pe băieții lor, Luca și Petru, fiul lor cel mic s-a stins când a decis să își pună capăt zilelor din pricina depresiei. În urma morții soției sale, apropiații au povestit în trecut că Florin Călinescu a preferat să doarmă în mașină și o perioadă a refuzat să mănânce.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *