Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit în urmă cu aproape 6 ani de zile, iar nași de cununie le-au fost Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Cei doi au recunoscut că relația cu nașii lor nu este una foarte apropiată.

Ei obișnuiesc să se vadă o dată sau de două ori pe săptămână. Tavi Clonda a dezvăluit că fiicele lor sunt mai apropiate decât ei.
„Nu prea ne spunem nași-fini. De obicei ne spunem pe nume. Relația e ok, în limita timpului, ne vedem o dată, de două ori pe săptămână. Ținem legătura prin telefon, avem un grup al nostru.

E o relație ok, se poate și mai bine, eu m-am împrietenit cu toată lumea și mai mult, dar timpul nu ne permite.

Fetele sunt mai apropiate decât noi. O știm de foarte mult timp. Ne-am împrietenit mai mult când am fost colegi la aceeași televiziune, în 2013 sau 2014”, a spus Tavi Clonda pentru un post de televiziune.

Gabriela Cristea a fost supărată pe Mădălin Ionescu! Ce s-a întâmplat între cei doi: „Nu a început tocmai roz”
Gabriela Cristea este foarte sinceră când vine vorba de familia ei. Vedeta a dezvăluit că relația ei cu Mădălin Ionescu a fost tensionată la început, după ce prezentatorul a vorbit despre ea în mai multe emisiuni televizate. Între timp, tensiunile dintre cei doi s-au diminuat de-a lungul timpului.

„Nu mai știu de când o știu pe Cristina. Am lucrat împreună, o știu de la Mădălin. Relația mea cu Mădălin nu a început tocmai roz, pentru că el a lucrat la Acces Direct și a făcut niște emisiuni în care nu prea mi-a plăcut cum a vorbit despre mine. Mi-a explicat care a fost situația, lucrurile între timp s-au așezat și relația noastră de prietenia e una foarte mișto”, a transmis Gabriela Cristea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *