Teo Trandafir a oferit detalii neștiute despre rolul său de mămică. Prezentatoarea tv a acceptat invitația în cea mai nouă emisiune lansată de către Cătălin Măruță. Vedetele au discutat liber despre modul în care Maia, în prezent în vârstă de 17 ani, a intrat în viața ei.

Prezentatoarea Kanal D și fiica ei au o relație extrem specială. De 8 Martie, Teo Trandafir s-a lăsat “descusută” de către Cătălin Măruță și a povestit cum s-a întâmplat să devină mamă, dar și cum a reacționat toată lumea când a văzut-o că vine acasă cu un bebeluș în brațe.

Vedeta a dat curs și celei mai arzătoare întrebări, pe care publicul a avut-o timp de mulți ani, dacă a păstrat legătura cu mama biologică a Maiei. Deși a reprezentat un subiect sensibil, aceasta a fost cât se poate de sinceră în fața lui Cătălin Măruță.

Teo Trandafir și-a deschis sufletul în fața prezentatorului ProTV și a publicului său. Îndrăgita prezentatoare, în vârstă de 52 de ani, a vorbit liber despre începuturile sale în rolul de mămică. Momentul inediat a fost transmis chiar de 8 Martie, iar odată cu această ocazie specială, mulți au aflat și dacă vedeta păstrează legătura cu mama biologică a Maiei.

Prezentatoarea a povestit că nu o cunoaște pe cea care i-a dat viață fiicei sale adoptive, dar și că a fost semnată o anumită procedură legală în acest sens. Nu a luat legătura de aproape două decenii cu aceasta, neștiind dacă în prezent mai trăiește sau nu.

Totodată, a susținut că Maia nu a dorit niciodată să o găsească pe cea care a adus-o pe lume, nefiind cazul pentru un asemenea demers. Teo a mărturisit că i-a spus adevărul fiicei sale încă de când aceasta avea doar 2 anișori.

Vizibil emoționat de toate aceste dezvăluiri, Cătălin Măruță a mai punctat un aspect foarte important. Prezentatorul a întrebat ce se va întâmpla atunci când Maia va împlini vârsta de 18 ani și dacă va dori să o găsească pe mama ei naturală. Deși mai este cunoscut că în anumite privințe Teo Trandafir este un părinte strict, aceasta a povestit că nu i-a impus niciodată Maiei nimic în acest sens și că poate face așa cum simte de cuviință.

“Am plecat de acasă cum mă vezi, m-am întors acasă cu un copil mic. Maia încă nu se născuse și toată lumea spunea că sunt nebună, pentru că existau copii născuți, li se făcuseră analizele. Nu mi-a trebuit nimic, știam că e ea.”, a susținut Teo Trandafir.

“Mama ei biologică mai trăiește? Nu ați păstrat legătura de atunci?”, a fost întrebarea lui Măruță.

“Nu știu. Se fac niște proceduri legale, tu semnezi că știi ce faci, ieși din drepturile părintești, semnezi a doua oară, te autodecazi din aceste drepturi. Nu judec, ferească-mă sfântul, femeia nu putea face asta, i-am luat de pe cap acest miracol, pe care mi l-am pus pe capul meu și care în momentul ăsta reprezintă nimbul meu. (…) Maia nu prea vrea să își cunoască mama biologică, a fost un moment care nu a venit. Eu i-am spus că este cel mai minunat eveniment din viața mea și că datorită ei pot vedea culori.

Datorită Maiei pot vedea flori, cred în îngeri. Era mică, avea vreo 2 ani jumate și m-a întrebat unde stăteam când plângeam să nu mă vadă. I-am arătat și a fost uimită că perdelele din acel loc nu erau roșii și că nu aveam nici televizor. I-am spus că până la ea nu am avut un televizor și asta ei i s-a părut supremă”, a mai susținut Teo Trandafir.

“Nu ar fi nicio problemă dacă la 18 ani va dori să își cunoască mama. Copilul acesta este parte din mine, e ca și când m-ai întreba dacă nu mi-e frică de faptul că la un moment dat rinichiul meu drept ar putea asista pe altcineva. Noi suntem o singură creatură. Eu i-am dat ei și ea mi-a dat mie tot ce-am avut mai bun”, a mai mărturisit prezentatoarea în interviul emoționant.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *