Caz cutremurător al unei fetițe, decedată după o criză puternică! Mama ei face declarații incredibile!

Eboney Cheshire s-a stins din viață luni, 3 decembrie, după ce a fost găsită de mama ei Kerry Williams, cu o criză puternică din cauza unor substanțe. Mama adolescentei, găsită cu droguri în corpul ei, se teme că băutura a fost otrăvită.

Kerry Williams, mama tinerei de treisprezece ani, a găsit-o pe adolescentă în pat cu o criză puternică, pe care a avut-o din cauza unor substanțe. Mama devastată este convinsă că fiica ei nu a luat substanțe interzise fiind conștientă de acest lucru. Femeia spune că cineva i-ar fi pus ceva într-o băutură pe care fiica ei a băut-o cu câteva ore înainte să moară.

„ Nu contează cât de bun ești un părinte, nu știi întotdeauna ce fac copiii tăi”, a spus Kerry.

„ Dar nu-mi lua capul de ce Eboney ar lua ceva de genul, știind cât de slabă este. Și dacă ar fi luat cu bună știință o pastilă, nu ar fi fost așezată pe canapea și să așteapte să intru, nu ar fi vrut să se confrunte cu mine.

Cred că a văzut pe cineva pe care îl cunoștea în plimbarea înapoi acasă și au luat sticla și au pus ceva în ea. Mă face să mă simt rău, toți acești oameni care pretind că sunt prietenii ei, dar oamenii știu informații și acest lucru a fost făcut de cineva pe care îl cunoștea”, a mărturisit mama copilei.

Moartea copilei rămâne un mister
La doi ani de la moartea lui Eboney, modul în care drogul, cunoscut și sub numele de MDMA, a intrat

în sistemul ei rămâne un mister. Detectivii care investighează tragedia au tras o concluzie, deși testele par să arate că pastila a fost pusă în băutura răcoritoare pe care Eboney a cumpărat-o sâmbătă seara.

Eboney stătea pe canapea, după ce se întorsese cu 10 minute mai devreme dintr-un magazin de unde cumpărase tăiței, chipsuri și o băutură energizantă. După o scurtă conversație cu mama ei, a urcat la culcare, unde mai târziu s-a îmbolnăvit brusc și a intrat într-o criză mortală. Tânăra de 13 ani a fost dusă de urgență la spitalul Whiston, dar în ciuda eforturilor depuse de medici, a murit în jurul orei 3 dimineața, pe 3 decembrie.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *