Diana Sosoaca s-a filmat la o petrecere cu zeci de oameni in plina pandemie. Avocata Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari, unde nimeni nu respecta masurile impuse de autoritati si a transmis totul live pe Facebook.

Diana Sosoaca, primele declaratii, dupa ce a chefuit intr-un restaurant din Iasi, la o petrecere organizata in cinstea sotului sau.

„In primul rand, au fost zece minute transmise live, pe Facebook, tocmai pentru a da semnal Romaniei, sa-si revina la viata. Am avut numeroase infectari de-a lungul secolelor, nu s-a oprit viata pentru un virus, care, la acest moment, are o mortalitate de 0,026%.

Iasiul este pe scenariul verde. Romania a inceput sa functioneze doar pe culori. Restaurantele sunt deschise, au dreptul sa participe 50% din capacitate, nu erau zeci de oameni. Restaurantul nu era inchiriat pentru petrecerea sotului„, a declarat Diana Sosoaca pentru RomaniaTv

Intr-un restaurant, oamenii cand mananca, nu poarta masca. Cand canti, nu poti sa porti masca, pentru ca nu poti sa inhalezi aer. Doi la mana, masca este neconstitutionala, la fel si starea de alerta. Intr-un scenariu verde, viata revine la normal.

Faptul ca Raed Arafat distruge Romania pas cu pas, impreuna cu domnul presedinte Iohannis, care nu mai reprezinta decat o mana de infractori, care fac bani pe masti si pe aparate de PCR, pentru ca, aceasta stare de alerta este creata strict pentru bani, iar eu am formulat plangere penala, impreuna cu partidul Neamul Romanesc, doi avocati si cu sotul meu, impotriva tuturor celor care au castigat imens de pe urma asa-zisei pandemii.

Poporul roman dintotdeauna a petrecut, a fost primul care a dat tonul petrecerilor.

Da, i-am facut dedicatie domnului Arafat, ca sa inteleaga ca aici este Romania, ca noi suntem romani, pe veci stapani si ca nu permitem niciunui element, care a dobandit cetatenia in Romania, s-o distruga. Abia astept sa se deschida o ancheta dupa aceste imagini, ca sa pot sa dau si eu probele impotriva lor, cu cati bani au furat din Romania„ a mai declarat senatoarea AUR pentru sursa citata mai sus.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *