Este vestea șocantă a zilei! Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus „adio”! Anunțul uluitor a fost făcut chiar de cei doi actori pe rețelele de socializare. Iată ce le-au transmis fanilor din mediul online!

Cei doi s-au despărțit după 9 ani de relație!
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că pot face o echipă desăvârșită atât la muncă, împărtășind aceeași pasiune pentru actorie, dar și muzică, cât și acasă, având o relație invidiată de mulți. Drept urmare, fanii lor au fost în stare de șoc când au aflat că s-au despărțit. Anunțul a fost făcut chiar de ei, pe Instagram, după ce s-au iubit timp de 9 ani.

„Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre noi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a Vlad Gherman pe Instagram.

În continuare, cea care a luat cuvântul a fost Cristina Ciobănașu. Actrița din serialul „Sacrificiul” a transmis că decizia despărțirii a fost luată de comun acord și că vor rămâne prieteni.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni”, a declarat Cristina Ciobănașu.

Actorii au făcut anunțul separării în lacrimi
Vlad Gherman a ținut să sublinieze faptul că în cazul lor poate fi vorba despre o relație de prietenie, având în vedere că au fost împreună vreme de 9 ani și i-au legat sentimente puternice. Tot el a mărturisit că hotărârea de a-și spune „adio” a fost luată în lacrimi, atât el, cât și frumoasa actriță plângând de trei săptămâni încontinuu.

„Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, a adăugat Vlad Gherman.

În ceea ce privește motivul despărțirii, Cristina Ciobănașu a fost cea care l-a dezvăluit. Vedeta a mărturisit că ea și Vlad Gherman și-au dat seama că sunt foarte diferiți, discutând îndelung despre diverse subiecte legate de viață.

„Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre”, a mai transmis actrița din „Sacrificiul”.

Cei doi actori au ținut să precizeze că timp de 9 ani au trăit o iubire profundă, de care poate mulți nu au parte. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au recunoscut totuși că au existat și momente mai grele în relația lor, despre care nu le-au povestit însă fanilor.

„Toate momentele pe care le-am trăit au fost extrem de frumoase. Au fost 9 ani în care am trăit cât poate trăiesc alții într-o viață, doar că există momente, pentru că așa e în viață, nu e numai lapte și miere. Am avut și momente grele prin care am trecut, pe care am preferat să le ținem pentru noi și am lăsat să se vadă doar părțile bune, fericite și multă iubire, ceea ce a și fost”, a mărturisit artista.

Actorul a declarat că și acum există iubire între ei, însă sub altă formă, sărutându-se pe obraz.

„Mă rog, e în continuare iubire, dar altfel. Acum ne pupăm pe obraz. E foarte ciudat”, a completat-o Vlad Gherman pe fosta lui iubită.

Cât despre persoana care a inițiat discuția, Cristina Ciobănașu a mărturisit că ea a „pus piciorul în prag”, lucru pentru care Vlad Gherman a apreciat-o, pentru că el a spus că nu ar fi avut curaj.

„Eu am fost cea care a inițiat discuția. În momentul în care ne-am cunoscut și am început această poveste de dragoste eram foarte tineri. Din acel moment am făcut cam tot împreună, am lucrat împreună, am jucat. Undeva pe drum am uitat să mai fim atenți la nevoile noastre, la ce ne doream noi ca indivizi”, a continuat actrița.

Vlad Gherman i-a susținut ideea fostei iubite, spunând că au greșit amândoi pentru că au uitat de ei, separat, și că s-au gândit mai mult la nevoile partenerului.

„Cea mai mare greșeală pe care poți să faci e să te uiți pe tine, să uiți că ai alte nevoi față de nevoile partenerului, că ai alte aspirații, că-ți dorești alte lucruri de la viață. O iubesc pe fata asta”, a continuat actorul.

Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au recunoscut că încă îi leagă sentimentele de iubire, dorindu-și să rămână prieteni și colegi. Cristina Ciobănașu a făcut și o glumă, spunându-le fetelor că acum fostul ei partener este un bărbat liber.

„Și eu pe băiatul ăsta. Și rămânem prieteni buni în continuare și colegi. O să filmăm în continuare pentru serialul „Adela” și o să prezentăm împreună. Fetelor, Vlad e liber acum. Trebuia să detensionez atmosfera puțin”, a menționat Cristina Ciobănașu.

Și dacă vă întrebați cine i-a luat acum locul lui Vlad Gherman în pat, acesta a fost luat de pisica lor, pe care au numit-o Prințesa.
Sursa spynews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *