Cătălin Moroșanu este unul dintre Faimoșii de la Survivor România și vrea să arate lumii întregi că poate rezista în condiții vitrege, în jungla Dominicană. Deși luptătorul este în atenția publicului de ani de zile, puțini știu cine i-a stat alături necondiționat încă din adolescență.

Înainte de a pleca în Republica Domonicană,Cătălin Moroșanu a povestit ce rol important a avut soția lui, Georgiana, în cariera sa de sportiv. El a mărturisit că ea a fost prima femeie pe care a dus-o acasă la părinți, iar din acel moment a devenit persoana care l-a încurajat și susținut mereu.

Cei doi s-au cunoscut când erau elevi, povestește Cătălin Moroșanu. „Prima fată pe care am adus-o acasă și am prezentat-o mamei este soția mea. Ne-am cunoscut în tren, pe vremea când făceam naveta. Ea avea 16 ani, eu 17, era acel sentiment pur adolescentin.

Am văzut-o, mi-a plăcut foarte mult de ea, și așa am început să avem o relație”, spunea el.

Cătălin Moroșanu spune că a cucerit-o pe soția sa când era doar un copil. „Nu am avut așa niște cuvinte alese ca să o cuceresc. Sunt un tip interesant, nu sunt banal, nu trec neobservat. Mereu femeile sunt fermecate de chestia asta, de șarm. Bărbat frumos nu sunt, dar faptul că am avut mereu acel ceva a contat foarte mult. Am cucerit-o pe vremea când nu eram celebru. Aveam 10 lei și puneam bani împreună și mâncăm napolitane”, a mai povestit luptătorul.

Celebrul luptător dezvăluia că și-a dorit mereu să participe laSurvivor România , pentru că este o competiție foarte grea și vrea astfel să își testeze limitele. După primele săptămâni, Cătălin Moroșanu a demonstrat că merită să facă parte din acest proiect și că este determinat să facă orice sacrificii pentru a învinge.

Ce a spus Roxana Nemeș, după ce a fost filmată pe ascuns, când făcea amor? Imaginile explicite au apărut pe internet! ”Nu cred că e ceva rușinos”
El spunea înainte să plece în Dominicană că vrea să facă performanță în show-ul sportiv de la Kanal D . „Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată.

Cine e soția lui Cătălin Moroșanu de la Survivor România
Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea ”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Sursa wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *