„Așa-s băieții, umblă numai după fete – roșcate, blonde, șatene și brunete” – acesta este refrenul care ne-a înnebunit în anii ’90 fetele din trupa “Angels”. Raluca și Monica s-au întâlnit prin intermediul lui Costi Ioniță și au avut un succes răsunător. Apoi s-au lăsat de muzică și au intrat apoi într-un con de umbră.

Monica Ene, fosta componentă a trupei Angels, a intrat în televiziune, unde are propria emisiune, are o fetiță mare și s-a căsătorit a doua oară. Dacă în momentul în care au decis să o ia pe drumuri separate, Raluca s-a îndreptat spre o carieră solo, Monica a decis să se dedice familiei. Între timp lucrurile s-au inversat.

Monica Ene, alături de fiica sa

Raluca Blejușcă are 34 de ani, este căsătorită și este mamă a 5 copii – Serafim (12 ani), Cassian (10 ani), Emilian (6 ani), Maria (7 ani) şi Anastasia (3 ani).

Raluca are 5 copii

După o pauză destul de mare, în care s-a dedicat exclusiv familiei, artista a revenit în showbiz. Raluca postează noile ei piese pe youtube și pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii ei.

Cântăreața va face un duet cu Pepe pentru emisiunea lui din data de 3 februarie, care va fi difuzată pe contul artistului de YouTube. Cei doi cântăreți se află la prima lor colaborare. Raluca și Pepe se vor juca imitând nume ca Celine Dion, Paula Seling și Laura Bretan, scrie Click!.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *