Deputatul PNL Florin Roman precizează că 2021 este anul Congresului în PNL: „E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului, pentru că lupta pentru 2024 a început deja”.

”Romania anului 2021 înseamnă încă suferința, deși liderii politici încearcă sa imprime speranța și încredere. A început vaccinarea dar pandemia nu a trecut. Criza economică își arată colții, iar politicienii se gândesc mai mult la propriile interese, decât la agenda cetățeanului.
Intrarea in parlament a unor partide extremiste ne arată eșecul unei clase politice încremenită in trecut, dar și eșecul sistemului educațional, de ani de zile.
Atunci când vezi ca George Simion este cel mai urmărit politician on line al României realizezi ca sunt tot mai mulți cei care pot fi manipulați. Fenomenul AUR ar trebui sa-i pună serios pe gânduri pe cei care ii ignora!
2021 este anul Congresului și in PNL. Pierderea alegerilor a învolburat apele in partid. Guvernul Citu are o misiune grea. Cea mai dificila lupta va fi cea din interiorul guvernului, unde USR lupta cu “garda pretoriană” a lui Barna și Cioloș. In parlament se anunța o lupta pe viața și pe moarte cu un PSD care știe sa facă opoziție la baioneta, cu un AUR deja periculos, iar PNL e luat la ținta de toți “partenerii” politici. E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o noua împrospătare a imaginii partidului, pentru ca lupta pentru 2024 a început deja!
Bunul Dumnezeu sa binecuvânteze Romania!”, a scris Florin Roman pe Facebook
Sursa bugetul.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *