Avocata Diana Șoșoacă, ajunsă în Parlament pe listele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a fost numită șefa Comisiei pentru abuzuri din Senatul României.

Decizia vine la o zi după ce aceeași senatoare a fost implicată într-un scandal de proporții în Legislativ, fiind criticată dur pentru faptul că s-a prezentat la ședința de învestitură a Parlamentului fără să poarte mască.

La o zi după ce a agitat spiritele, senatoarea AUR a decis să vină la ședința de plen cu o mască de plastic transparentă, fiind probabil sătulă de discuțiile pe această temă.

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, implicată încă din prima zi a noului Parlament într-un scandal din cauza faptului că nu a purtat masca de protecție, va fi președintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor din Senatul României.

În această comisie au mai fost cooptați parlamentari de la PSD și PNL. Iată componența Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii:

Diana Şoşoacă (AUR) – președinte
Ion Prioteasa (PSD) – vicepreşedinte
Raluca Ioan (PNL) – secretar

Diana Șoșoacă nu este singurul membru AUR care conduce o comisie din Parlament. Co-președintele formațiunii, Claudiu Târziu, va fi în fruntea comisiei Comisia pentru comunităţile de români din afara ţării. Iată componența:

preşedinte: Claudiu Târziu (AUR)
vicepreşedinte: Daniel Cadariu (PNL)
secretari: Mihail Genoiu (PSD)

Monica Anisie, ministrul Educației în fostul guvern condus de Ludovic Orban, va deține președinția la Comisia pentru Învățământ. Iată componența acesteia:

preşedinte: Monica Anisie (PNL)
vicepreşedinte: Novak Zoltan (UDMR)
secretar: Irineu Darău (USR PLUS)
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *