Brian Zach a devenit părinte adoptiv pentru o fetiță pe care a salvat-o în timpul unei intervenții.

Un polițist a devenit tată pentru o fetiță pe care a salvat-o din mâna părinților biologici care o abuzau. Brian Zach a devenit părinte adoptiv pentru o fetiță pe care a salvat-o în timpul unei intervenții din martie 2018. În același an, câteva luni mai târziu, polițistul și soția lui au devenit părinții adoptivi ai fetiței de patru ani.

În urmă cu doi ani, polițistul și colegul lui au primit un apel pentru a verifica o locuință. Ajunși la locul indicat de dispecerat, cei doi au dat peste micuța Kaila, iar situația ei l-a marcat teribil. Sergentul a stat toată noaptea și a îngrijit-o pe fetiță.

„Am colorat, am mâncat mici gustări. M-a ținut de mână. Era un copil atât de sensibil. Când au ajuns detectivii, au luat-o și au dus-o la spital”, a povestit ofițerul potrivit goodmorningamerica.com.

Polițistul Zach i-a spus soției sale despre incidentul cu fetița și cât de tare l-a impresionat, menționându-i că vrea ca fetița să locuiască alături de ei. Așa că după ce Kaila a fost externată din spital, a ajuns în casa familiei polițistului, deoarece fetița nu avea alte rude care să o îngrijească cât timp părinții ei biologici erau anchetați.

”Soției i-a spus mami din a doua zi la noi în familie”
Brian Zach a dus-o pe fetiță în sânul familiei sale, el mai având doi copii alături de soție. Oficial, fetița este copilul lor, asta după ce actele de adopție s-au finalizat.

”A venit cu o cănuță de copii și o pungă de haine care nici nu i se potriveau. Chiar din a doua zi a început să-i spună soției mama sau mami. Eu am fost domnul o săptămână sau două, însă când a început grădinița și-a dat seama cine este tatăl ei. Am trăit fiecare săptămână fără să știm dacă se va întoarce la părinții biologici sau cât vom mai putea să avem grijă de ea. Scopul nostru a fost să avem grijă de această fetiță și să o iubim atâta timp cât ni se permitea lucrul acesta”, a mai spus polițistul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *