Viitorul senator AUR, Diana Șoșoacă, continuă să militeze împotriva măsurilor de combatarea a coronavirusului.

Rezultatul partidul AUR a fost surpriza alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Acest partid de extemă dreapta, anti-sistem și anti-maghiar a câștigat o mare parte din alegători de pe rețelele de socializare și au fost sprijiniți de o mare parte a bisericii.

 

Viitor senator AUR, Diana Șoșoacă, s-a evidențiat prin activitatea ei din mediul online, în care a militat împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19. Ea a postat mai multe videoclipuri pe rețelel de socializare, în care s-a arătat total împotriva dominației „bolșevico-stalinistă a lui Iohannis, Orban și a lui Arafat”.

Diana Șoșoacă susține că pandemia de coronavirus este o conspirație, motiv pentru care a participat la mai multe adunări, unde nu a purtat mască și a criticat sistemul.

Printre declarațiile șocante ale avocatei se află și decizia de cere în instanță deshumarea tuturor morţilor de Covid-19. Ea este hotărâtă că va câștiga și va demonstra că toate persoanele decedate nu au fost de fapt bolnave de coronavirus, după ce li se va face autopsie, conform RTV.

Diana Șoșoacă s-a făcut remarcată la pelerinajul Sfânta Parascheva! Legătura cu IPS Teodosie
Politicianul AUR s-a remarcat prima dată la pelerinajul de la Sfânta Parascheva de anul acesta, când imaginile cu avocata au devenit virale. Alături de alte 100 de persoane, ea a forțat intrarea în curtea Mitropoliei, fără să respecte regulile de distanțare socială sau purtarea măștii. (Citeste si: Monica Tatoiu amenință cu tribunalul, după ce a primit un mesaj de la AUR ”Sunt mai ceva ca niște căpușe”)

„Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care şi-a clădit puterea, să nu mergem la Iaşi, la Sfânta Paraschiva? Eu, Diana Iovanovici Șoșoacă, vă oblig să mergeți la Iași pe 14 octombrie, pentru că vom merge împreună cu mine. Plecăm indiferent de carantină, de jandarmi, de polițiști, de armată. Vom merge la Iași și vom atinge racla sfintei Paraschiva”, a declarat Diana Șoșoacă, în fața Mitropoliei din Iași, în luna octombrie.

La două luni distanță, avocata s-a făcut remarcată și în Constanța, la pelerinajul de la peştera Sfântul Apostol Andrei. IPS Teodosie a dat în judecată autoritățile din Constanța pentru a ridica restricțiile. Diana Șoșoacă a fost cea care l-a reprezentat în instanță pe Arhiespiscopul Tomisului.
sursa: RTV


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *