Anca Serea nu are de gând să se oprească, după ce a devenit mamă pentru a șasea oară.

Adi Sîna și Anca Serea fomrează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună șase copii și sunt împreună de mai bine de nouă ai. Ei s-au cunoscut după ce Anca Serea, pe vremea aceea reporter la o televiziune muzicală, i-a luat un interviu cântărețului. Povestea lor de dragoste a început mai târziu, după ce s-au reîntâlnit într-un club de karaoke. În anul 2015, cei doi s-au căsătorit civil și formează în continuare un cuplu de invidiat.

Anca Serea este o mămică fericită a șase copii și nu se gândește să se oprească! Soția lui Adi Sînă a declarat, invitată într-o emisiune tv, că mai vrea să facă încă un copil. Dragostea ei pentru copii provine din dorința veche de a deveni educatoare.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce.

Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a mărturisit Anca Serea, pentru un post de televiziune.
Sursa wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *