Fuego și-a surprins urmăritorii cu un mesaj emoționant, postat pe rețelele de socializare, făcând trimitere la tradiționalul său turneu de colinde, pe care fanii artistului îl așteptau mereu cu nerăbdare.

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut după numele de scenă Fuego, este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți români. Acesta menține un contact permanent cu fanii de pe rețelele de socializare, pe care îi informează cu privire noutățile din viața sa și la proiectele profesionale în care este implicat.

De-a lungul timpului, artistul organiza anual un turneu de colinde, însă, din cauza pandemiei, acesta nu va mai putea să-și încânte fanii cu spectacolele sale tradiționale.

Fuego este unul dintre cei mai apreciați interpreți din industria muzicală românească. Acesta este renumit pentru talentul său, pentru colindele inedite și pentru melodiile de excepție cântate alături de vocea de aur a muzicii populare, Irina Loghin, despre care mulți au crezut că este mama artistului.

Din cauza pandemiei, artistul nu mai poate susține turneul său de colinde, așa cum ne-a obișnuit, motiv pentru care a postat un mesaj în mediul online cu privire la sărbători. Fuego ne îndeamnă să fim optimiști , oferindu-le fanilor un cadou prin care să compenseze lipsa spectacolelor, și anume un nou clip.

Cu toate acestea, artistul se conformează situației și gândește constant la fanii săi, asigurându-se că îi surprinde pe aceștia cu noi emisiuni speciale și cântece, pentru a sărbători în continuare Crăciunul, chiar dacă într-o altă manieră.

,,Se apropie cu pași repezi și parcă anul acesta nu va mai fi la fel ca înainte. Crăciunul este vremea care ne face, fie că vrem sau nu, mai sensibili. Și cum au început deja colindele prin magazine și ornamentele s-au instalat deja, m-apucă și pe mine o nostalgie, pentru că, din păcate, anul acesta nu voi putea realiza tradiționalul turneu de colinde. Nu-i nimic, nu disperăm și încercăm să ne facem sărbători frumoase în alt mod.

 

Am pregătit surprize pentru luna decembrie, emisiuni speciale și cântece noi, de sărbătoare. Crăciunul înseamnă liniște și o renaștere a sufletului. Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de el și de farmecul său și cred cu ardoare că vom avea clipe în care ne vom regăsi și care ne vor face să privim diferit, cu optimism, ceea ce trăim! Voi nu sunteți cu gândul la sărbători? Până acolo, vă aștept duminica aceasta, de la ora 15.00, la TVR 2 și tot duminică, de la 17.00, pe canalul meu oficial de Youtube, unde lansez un clip nou!”, a scris artistul pe contul său de Instagram.
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *