Actrița Draga Olteanu Matei, conform medicului șef UPU SMURD Iași, este în comă, cu hemoragie digestivă. Conform informațiilor furnizate de reprezentanții unității medicale, starea acesteia este critică.

Draga Olteanu Matei este o apreciată actriță de comedie, ce a jucat pe scena Teatrului Național București, în numeroase filme și la televiziune. Reprezentantă a generației de aur a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei are un palmares foarte bogat. A jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri în Televiziune.

Actrița Draga Olteanu Matei: „Nu cred că o mai duc mult”

Trecerea anilor și problemele de sănătate au schimbat-o fizic pe actrița Draga Olteanu Matei, dar cu toate astea, își dorește încă să se afirme din punct de vedere profesional.

La vârsta de 87 de ani, Draga Olteanu Matei, una dintre cele mai mari actrițe ale teatrului și filmului românesc a ajuns de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate,relateaza romaniatv.net

Viața actriței s-a schimbat mult după ce a decis să se mute la Piatra Neamț, unde duce o viață mult mai liniștită, dar cu toate acestea, a avut și câteva probleme de sănătate, iar trecerea anilor se vede acum pe chipul ei.

Ultimele apariții publice au surprins lumea întreagă deoarece îndrăgita actriță a slăbit enorm. Aceasta a povestit că are în plan un serial TV, chiar și un film, numai timp să fie și cineva care să o ajute să ducă la bun sfârșit proiectul.

„De multă vreme am vrut să mă mut definitiv la Piatra Neamţ, dar am aşteptat să iasă şi soţul meu la pensie de la Cantacuzino. Am avut necazuri îngrozitoare cu locuinţa din Bucureşti. Stăteam într-o casă cu chirie pe care a demolat-o Ceauşescu şi, până ne-au dat alta, am stat la hotel nu ştiu câte luni. Ne-a costat o avere, toată leafa noastră mergea pe chiria la hotel. Ne-au dat apoi altă casă în care am stat cu chirie”, a declarat actrița potrivit playtech.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *