7 ani au trecut de cand micutul Ionut Anghel a fost ucis de maidanezi pe un teren viran de langa Parcul Tei din Capitala. Mama baietelului a facut noi declaratii parastasul copilului care anul acesta ar fi implinit 11 ani.

Andreea Anghel spune ca anul acesta a fost un parastas restrans din cauza pandemiei de coronavirus. Femeia mai spune ca oricum oamenii au uitat ca fiul ei si-a pierdut viata sfasiat de caini.

Mama baietelului a declarat ca a incercat de nenumarate ori sa obtina de la Primaria Capitalei o autorizatie pentru ridicarea unui monument in memoria micutului, dar a fost ignorata total.

Andreea Anghel, declaratii despre baietelul ei

Mama baietelului sfasiat de caini in zona Parcului Tei din Bucuresti spune ca in Romania nu s-a schimbat nimic, iar fiul ei a platit cu viata pentru legile proaste.

„ Au trecut sapte ani. Am facut parastasul lui Ionut, unul mai restrans din cauza restrictiilor legate de COVID. Oricum, vad ca lumea a inceput sa uite ce s-a intamplat. Am fost noi, cei din familie, preotul… Noi, cei care ii simtim lipsa in fiecare moment.”, a spus mama baietelului.

„ Am scris si o scrisoare in care mi-am pus sufletul pentru a se aproba sa ridicam un monument in memoria lui. Am trimis scrisoarea la Primarie, dar nu am primit nici acum niciun raspuns… Stiu ca e un subiect sensibil, stiu ca multi dintre cei care sunt cu protectia animanelor nu vor sa auda de asa ceva, dar nu asta este ideea. Nu vreau sa ii provoc pe oamenii acestia, nu mai am putere sa ma lupt cu ei si nici nu este asta intentia mea. Este vorba de o statuie inchinata lui Ionut, copilul care s-a sacrificat pentru o lege cu privire la cainii fara stapan. Acum, in Bucuresti e ceva mai bine, copiii sunt mai protejati, dar, in tara, in anumite locuri, lucrurile nu s-au schimbat.”, a mai declarat Andreea Anghel

Tragedia care a zguduit Romania

Ionut Anghel a decedat in data de 2 septembrie 2013 din cauza mai multor rani provocate de muscaturi de caini. Pur si simplu i-au sfasiat trupul baietelului pe un teren de langa Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei.
Sursa fabricatinromania.info


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *