Bunica Haminne din serialul „Ma numesc Zuleyha” este interpretată senzațional de Serpil Tamur, considerată una dintre cele mai bune actrițe din Turcia. Deși are 76 de ani, Serpil Tamur apare în seriale și face roluri de excepție, așa cum este și personajul bunicii Haminne din serialul ”Mă numesc Zuleyha”.

Deși născută în Grecia, Serpil Tamur s-a mutat cu părinții în Turcia de când era copil. Aici a absolvit Conservatorul de Stat din Ankara, sectia Teatru si Film, în 1963 și a devenit actrita la Teatrul de Stat din Ankara, unde a jucat în cariera sa în peste patruzeci de piese de teatru și a regizat alte 3.

Bunica Haminne din serialul ”Mă numesc Zuleyha”. Actrița a vizitat un spital cu bolnavi de Alzheimer pentru a se pregăti de rol.
În serialul ”Mă numesc Zuleyha”, Serpil Tamur o interpretează pe bunica Haminne, care este bolnavă de Alzheimer, iar actrița povestește că a vizitat la spital pacienții care sufereau de această boală pentru a se pregăti pentru rol, a stat cu ei, a discutat mult și a petrecut mult timp cu ei, studiindu-le comportamentul. ”Îmi place Haminne. Sunt foarte fericită imediat cum îmi costumul și mă gândesc mereu cum ar reacționa în anumite situații oamenii pe care i-am cunoscut la spital”, a povestit Serpil Tamur despre rolul bunicii Haminne din ”Mă numesc Zuleyha”


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *