Caz tulburător petrecut într-o comună din Vaslui. O profesoară a fost bătută cu o țeavă de un elev de 12 ani, supărat pentru nota primită. Femeia a avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Cazul s-a petrecut în 2016, în comuna Todirești. Profesoara, care îi era și dirigintă copilului, le-a adus în acea zi tezele, iar elevul-problemă a primit nota 4.50. Enervat, copilul a rupt lucrarea în fața dascălului, dar nimeni nu se aștepta la ce avea să urmeze.

Așteptată să iasă de la ore

Seara, când a ieșit de la ore și se îndrepta spre casă, profesoara a fost atacată de elev, care a lovit-o cu o țeavă peste picioare și spate. Norocul femeii a fost că a fost auzită țipând și cineva i-a sărit în ajutor. Deşi poliţiştii au deschis o anchetă penală, elevul agresor nu a putut fi tras la răspundere penală, dată fiind vârsta sa, procurorii dispunând soluţia de clasare în dosar.

Umilită și de familie

Umilită și de familie, cadrul didactic a decis să se mute din localitate, dar și să se adreseze instanței. După mai mulţi ani de procese, Judecătoria Vaslui a admis cererea cadrului didactic şi i-a obligat pe cei doi părinţi să-i achite profesoarei vătămate suma de 11.000 lei cu titlu de daune morale, pentru prejudiciile suferite. Decizia instanţei nu este încă definitivă, scrie Adevărul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *