Explozie într-o anexă din incinta Mănăstirii Sihăstria Rarăului! Mai multe persoane au suferit arsuri uşoare sau zgârieturi în urma deflagrației.

Conform primelor informații, o singură persoană a fost transportată la spital, dar evaluările medicale sunt în desfăşurare.

Reprezentanții ISU au transmis că o posibilă cauză a exploziei este reprezentată de acumularea de gaze care a avut loc într-o încăpere a unei construcţii anexe.

Deflagrație la o mănăstire din județul Suceava
Cert este că după explozie, din cauza suflului fierbinte şi a geamului încăperii, care s-a spart, au fost rănite mai multe persoane care se aflau în zonă.

Unele dintre ele au suferit arsuri uşoare, altele zgârieturi şi tăieturi de la bucăţile de sticlă pulverizate. În nicio clipă nu a fost pusă în pericol viața acestora.

La faţa locului au ajuns destul de repede pompierii militari cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Cinci persoane au fost investigate pe loc. Medicii s-au lovit însă de refuzul acestora. Toți au transmis că nu vor să meargă la spital pentru că situația lor nu este una gravă.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar după investigaţiile medicale şi acordarea primului ajutor medical, se vor desfăşura cercetările pentru identificarea cauzei probabile şi a circumstanţelor în care s-a produs explozia.

Suflul exploziei a afectat o cameră tehnică şi o bucătărie aflate în construcţia anexă. Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că apelul la 112 a fost înregistrat în jurul amiezii.
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *