Un grav accident s-a produs, astazi, pe A 3, la iesire catre orasul Turda. In urma accidentului o persoana a decedat iar alta a fost ranita.

La fata locului, a fost solicitata si interventia elicopterului SMURD.

”Grav accident rutier produs pe autostrada A3, la iesirea inspre municipiul Turda. Pompierii au gasit la locul evenimentului doua autoturisme avariate, iar in unul dintre acestea erau doua persoane incarcerate. A fost vorba despre o femeie de 70 de ani si un barbat de 45 de ani, care era in stare de inconstienta”, a transmis ISU Cluj.

Din informatiile primite, s-a actionat cu echipamentele speciale pentru a descarcera cele doua persoane. Din pacate, una dintre persoane nu mai prezenta semne vitale.

”Echipajele medicale au inceput manevrele de resuscitare care, din pacate, nu au putut readuce semnele vitale ale barbatului. Femeia extrasa din autoturism a fost preluata de catre echipajul SMURD si a fost transportata la spital pentru ingrijiri de specialitate. Pompierii au mai sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat masurile specifice pentru siguranta salvatorilor si masurile de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil”, a mai comunicat ISU.

Traficul in zona accidentului este complet blocat.

Politistii nu au stabilit inca imprejurarile in care a avut loc accidentul.
Sursa fabricatinromania.info


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *