Andreea Marin își amintește în fiecare an, pe 11 mai, de cea mai dragă ființă din viața ei, mama, cea care i-a dat viață.

Andreea Marin, mesaj în amintirea mamei sale, stinsă din viață în 1984

Prezentatoarea de televiziune a pierdut-o când era o copilă.

Mama Andreei s-a stins din viață la vârsta de 36 de ani, iar astăzi ar fi avut 69 și s-ar fi bucurat cu siguranță de nepoțica ei, Violeta, dar și de fata ei.

Ambasadoarea UNICEF în România a postat un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram în memoria mamei sale, mesaj care a ajuns la inimile tuturor și i-a făcut pe foarte mulți fani să lăcrimeze.

„Ar fi fost o bunică încărunțită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând și frumos, dacă nu s-ar fi stins în brațele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci și fiecare bătaie de inimă…”, a scris Andreea Marin pe rețeaua de socializare.

Violeta Marin a murit într-un accident rutier
Pe mama Andreei o chema Violeta, acesta fiind și numele pe care vedeta l-a ales pentru fata pe care o are cu Ștefan Bănică Junior.

Violeta Marin a murit într-un cumplit accident rutier în anul 1984, pe drumul de întoarcere de la mare, unde familia fusese în vacanță.

Fosta realizatoare a emisiunii „Surprize, surprize” a povestit de mai multe ori de-a lungul anilor cum s-a petrecut tragedia. Mama ei se afla în mașină pe scaunul din dreapta, iar la impactul cu un alt autoturism a sărit să îi protejeze pe cei dragi, dându-și astfel viața.

Andreea a povestit în multe interviuri, cu lacrimi în ochi, că mama ei i-a salvat viața în acel accident și va rămâne tot timpul cea mai mare eroină pe care a cunoscut-o și o va cunoaște vreodată.
Sursa stirimondene.fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *