Un băiat de 16 ani din Poienile Izei, județul Maramureș a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la scurt timp după ce a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Conform observatornews.ro, Ionuț Petreuș a murit din cauza unei boli autoimune. Starea lui de sănătate s-a agravat din cauza unor complicații apărute în urma unei intervenții chirurgicale pe care a suferit-o în Italia.

Cu câteva ore înainte să moară, băiatul de 16 ani a postat un mesaj cutremurător pe contul de Facebook, prin care și-a luat rămas bun de la familie, prieteni, colegi și profesori.

Ultima dorință a lui Ionuț Petreuș și a familiei sale a fost să ajungă acasă în viață și să nu moară într-o țară străină. Un ONG, Asociația ”Blondie”, s-a implicat în strângerea de fonduri necesare pentru a-l aduce acasă cu un avion ambulanță.

Mesaj emoționant al mamei băiatului
Costul transferului din Italia spre România a fost unul foarte ridicat, în sumă de aproximativ 17.000 euro, și încă nu s-au strâns toți banii pentru plata avionului ambulanță. Până luni familia trebuie să plătească factura, iar cei care doresc pot să doneze.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *