Madonna anunță că este infectată cu coronavirus. Cântăreața de 61 de ani a făcut anunțul într-un mod original, pe un site de socializare, și a mai anunțat ce planuri are în viitorul apropiat.

Madonna anunţă că este infectată cu coronavirus: ”Mă voi plimba cu mașina și voi inspira aerul cu COVID-19!”
În urmă cu câteva ore, Madonna a postat un videoclip pe pagina personală de Instagram în care face mai multe dezvăluiri despre starea ei medicală din această perioadă.

Starul pop a dezvăluit că are deja anticorpi la coronavirus după ce a fost testată pentru virus.

“Mi-am făcut un test zilele trecute şi am descoperit că am anticorpii necesari pentru lupta contra COVID-19. Aşa că mâine mă voi urca în maşină, voi da geamul jos şi voi respira aer cu COVID-19“, a spus aceasta în clipul video.

Din postarea cântăreței rezultă faptul că aceasta a fost expusă noului coronavirus, iar un test pozitiv a certificat acest lucru.

Încă nu este clar dacă Madonna a avut simptome care să-i fi adus un test pentru această boală, însă ea este sigură că sistemul ei imunitare este unul mult mai solid acum,scrie fanatik.ro2

Specialiștii, vești proaste pentru Madonna
În ciuda faptului că artista din lumea muzicii e încrezătoare că are anticorpii necesari care să o apere de COVID-19, studiile cercetătorilor nu sunt de partea ei.

Până la această oră, nu este încă clar dacă acești anticorpi pot oferi protecție (imunitate) împotriva unei noi infectării.

În prezent, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) afirmă că anticorpii prezenți în organism nu fac neapărat o persoană a fi imună la virus.

“Un rezultat pozitiv al testului arată că aveți anticorpi care au rezultat probabil dintr-o infecție cu SARS-CoV-2, sau posibil un coronavirus înrudit. Nu este clar dacă acești anticorpi pot oferi protecție (imunitate) împotriva infectării din nou”, spun cei de la CDC, citați de site-ul Dailymail.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *