Marcel Vela a vizitat mormântul asistentei din Măureni, răpusă de COVID-19. Momentul a fost imortalizat de fiica femeii, Anita Radics, președintele ATOR Banatul de Munte.

„În numele familiei mele și al întregii comunități de la Măureni, doresc să adresez un călduros cuvânt de mulțumire domnului Ministru de Interne, Ion Marcel Vela, pentru omagiul pe care l-a adus la mormântul mamei, preotesei, asistentei medicale și al prietenei noastre, pentru îmbărbătare și pentru încredințarea că adevărul va fi aflat! Îi mulțumim pentru efort și pentru dorința de a ne întâlni și de a se interesa de starea familiei și a comunității, în urma acestei pierderi!

Doresc să precizez, pentru toți prietenii noștri, că această vizită a domnului Ministru nu a fost programată și că nu are nicio conotație politică ci, mai întâi de toate, dumnealui a venit, iar noi l-am primit ca Om”, a scris Anita Radics pe Facebook.

Cazul femeii din Măureni care a murit într-un mod revoltător a șocat opinia publică din România. Femeia a căzut, și-a rupt piciorul și a fost transportată de urgență la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşita. Acolo, medicii au ignorat problemele reale ale femeii și au fost preocupați să afle dacă are coronavirus. Între timp, victima s-a stins din cauza hemoragiei.

Soțul femeii, preot în comună, a rememorat accidentul: „Casa parohiala şi casa personală sunt una în spatele celeilalte. A vrut să cureţe perdelele la casa mea personală. Fetiţa mea era la casa parohiala. Ea s-a târât. Din momentul în care a sunat fetiţa mea până a venit salvarea au trecut 40 de minute. Vreo 35 de minute au făcut până la spital. Cel puţin 25-30 de minunte nu s-a făcut nimic. Indiferent cât de gravă a fost accidentarea soţiei mele, să mori numai din asta?

Gândiţi-vă că de la 7 până la 20.40 este o oră şi 40 de minute. Rana ei a fost deschisă, sângele curgea. Amărăciunea mea este că ea nu a fost tratată în timp util ca să-i se salveze viaţa!”.
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *