Andrea Bocelli a susținut un concert uluitor de Paște, în fața Domului din Milano, fără niciun spectator. În plină pandemie de coronavirus, artistul italian a transmis un mesaj care a emoționat o lume întreagă.

Andrea Bocelli a concertat în fața Domului din Milano, fără niciun spectator

Sunt zile grele pentru toată planeta, iar țările grav afectate de virusul COVID-19 au pierdut numărul morților. Cimitirele devin neîncăpătoare, iar spitalele sunt aproape de colaps. Italia face față cu greu crizei. Are 20.465 de decese până astăzi. 566 sunt ultimele înregistrate.

Andrea Bocelli a susținut un concert extrordinar în centrul orașului Milano, în fața Domului, cu ocazia Paștelui catolic, care s-a sărbătorit ieri, 12 aprilie. Nu l-a aplaudat nimeni, pentru că piața era goală. Străzile sunt puștii, oamenii fac eforturi șă se ferască de virusul care a ucis mii de suflete.

Concertul a fost în direct pe canalul personal de YouTube
“Muzică pentru Speranță”, așa s-a numit concertul uimitor pe care starul italian l-a susținut în fața Catedralei din Milano, iar două dintre piesele pe care le-a interpetat, “Ave Maria” și “Sancta Maria” au transmis un mesaj emoționant milioanelor de oameni care l-au urmărit live.

Artistul și-a dorit ca acest concert să aducă oamenii împreună, indiferent de nație, de țară, de credință sau de orientarea sexuală. Este un moment greu pentru toată planeta, dar nu trebuie să ne pierdem speranța și credința.

Asta a transmis îndrăgitul artist italian într-un moment de mare răscruce pentru semenii lui, pentru țara lui, dar și pentru întreaga omenire.

Italia se află pe locul trei în lume, după Statele Unite și Spania, la numărul de persoane infectate: 159.516 de cazuri și pe locul II, tot după SUA, la numărul deceselor înregistrate până în acest moment: 20.465,relateaza stirimondene.fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *