Vineri, 13 martie, este ziua cu cele mai multe noi cazuri de coronavirus confirmate în România, depășind bilanțul zilei de miercuri, cu 18 confirmări. Numărul total al cazurilor în România a ajuns la 82.

O tanara de 26 de ani din Bucuresti a fost confirmata cu coronavirus, vineri seara. Pacienta e cel de-al 81-lea caz confirmat in Romania.

Conform Grupului de Comunicare Strategica, tanara era in autoizolare din 9 martie. In acest moment, e internata la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti.

Autoritatile nu au dat, deocamdata, alte detalii despre pacienta. Cazul sau a fost anuntat la scurt timp dupa ce un tanar din Prahova a fost confirmat, de asemenea, cu coronavirus.

Tanaul din Prahova s-a intors joi din Italia si era in carantina la Busteni. Vineri, 22 de cazuri au fost confirmate in Romania, pana la ora 18.30, scrie observator.tv

Cazul nr. 82. Este vorba despre un tânăr de 20 ani, din București, venit din Marea Britanie în data de 12.03.2020, anunță Ministerul Sănătății. Este internat în INBI prof.dr. Matei Bals din data de 13.03 și confirmat pozitiv din aceeași dată.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *