S-a stins fiinta cea mai draga! Mesajul postat chiar de ea. Condoleante!

Doliu in familia artistei Lora. Indragita cantareata a anuntat pe contul sau de instagram faptul ca mama ei a trecut in nefiinta. Artista a publicat si un mesaj emotionant si mai multe versuri dedicate mamei sale.

Vestea privind disparitia mamei Lorei a fost publicata de artista pe instagram. Ea si-a insotit postarea si de doua versuri din poezia „Repetabila povara” a regretatului poet, Adrian Paunescu.

„Cine are parinti, pe pamant nu in gand
Mai aude si-n somn ochii lumii plangand…”, a scris Lora la postarea de pe instagram, in care a scris si un mesaj pentru mama ei: „Drum lin mama scumpa..ai plecat cu jumatate din inima mea”.

Ajunsa intre timp la 37 de ani, „Lora”, pe numele ei real Laura Petrescu, a devenit cunoscuta dupa ce a participat in 2004 la emisiunea „Star Factory” de pe Prima Tv. Din 2006 a facut parte timp de patru ani din formatia Wassabi, sub indrumarea lui Marius Moga. Din 2010 Lora a inceput o cariera solo.

Printre cele mai importante single-uri ale sale se numara piesele „Puisor”, „Ramas bun” sau „Draga”, dar si colaborarile cu Doddy in „Dor sa te ador” si „Bine Mersi” sau melodia „Viata buna” din 2009, cantata alaturi de Keo si Puya, scrie fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *