Echinoctiul de toamna si-a lasat amprenta asupra zodiilor. Cunoscutul astrolog, Neti Sandu ne prezinta previziunile astrale pentru astazi, 24 septembrie. Fiecare zodie primeste cate ceva. Iata horoscopul zilei de marti:

Vibraţia zilei este 6 şi o să luptăm pentru armonia din jurul nostru, din familie, scrie fabricatinromania.info

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC

Voi sunteţi pe punctul de a legaliza o relaţie, poate chiar vă căsătoriţi pentru că simţiţi că e tot ce vă trebuie, persoana respectivă. O să puteţi semna un contract şi o să vă asiguraţi un venit suplimentar, mai faceţi nişte cumpărături pentru casa şi în special copiilor le luaţi ce au nevoie.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2019 TAUR

Cineva de care vă e dor apare şi o să aveţi prilejul să-i spuneţi ce simţiţi, numai s-aveţi curaj. Poate vă trebuie mai mult spaţiu ca să vă întemeiaţi o familie şi o să apelaţi la un credit sau mai construiţi o cameră, ridicaţi un etaj, după posibilităţi.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI

Se poate să aibă loc vreun eveniment, vă duceţi la întrunire cu oameni din breasla voastră şi o să luaţi în calcul un proiect care să vă propulseze în carieră. Voi poate luaţi nişte bani din particular şi o să aveţi de buzunar şi pentru ieşirile din week-end, ca să nu vă mai lăsaţi copleşiţi de problemele de serviciu.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2019 RAC

O să vă-ntâlniţi cu cineva care vrea să fiţi împreună, dar aveţi o reţinere, nişte dubii, peste care o să puteţi trece, totuşi, la un moment dat. Se poate să vă preocupe un nou domeniu, de studiu, să vă înscrieţi la nişte cursuri, şi de-aici se poate creiona cariera voastră – şi-o să fie cu succes.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2019 LEU

Se poate să luaţi nişte bani şi să plecaţi într-o excursie la sfârşit de săptămână sau să-i trimiteţi doar pe copii.Pentru voi un proiect nou la orizont şi o să găsiţi susţinere la nişte oameni care vă apreciază şi o să vă fie mai uşor, o să vă rămână timp şi pentru voi.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ

Poate vi se dă ok-ul pentru un job, un proiect personal care poate fi rampa voastră de lansare pe o nouă orbita profesională.Aveţi multă energie şi tot atâta motivaţie să vă reinventaţi, să vă depăşiţi limitele ca să aflaţi de ce sunteţi în stare, să reconsolidaţi stima voastră de sine.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢA

Relaţia de cuplu se va regla din mers şi o să ieşiţi mai des în oraş, pe la evenimente ca să mai adăugaţi nişte condimente – relaţiei. Vă aflaţi într-o stare de echilibru şi o să vă străduiţi s-o menţineţi intactă, pentru că aveţi nevoie de armonie, că de aer.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION

E posibil să daţi avansul pentru o casă, o maşină, să rezolvaţi probleme care ţin de familie, de copiii voştri. Vă pot reuşi acele lucruri pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi încheiaţi un capitol de viaţă şi deschideţi altul, ca să vă dezvoltaţi, să existe o evoluţie.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

O să vă alăturaţi unor oameni care îşi unesc forţele să salveze alţi oameni – practic, pentru o cauză anume. E cineva care vă tot invita în străinătate şi s-ar putea să vă duceţi dacă mai aveţi câteva zile libere, o săptămână şi poate găsiţi şi nişte bilete mai ieftine de transport.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN

O ieşire cu grupul de prieteni v-ar decupla de la stresul care vă taie cheful de viaţă – şi v-ar remonta. Se poate să obţineţi mai mulţi bani de la şefi dacă vă tocmiţi, veniţi şi cu argumente şi o să aveţi răbdare – că s-ar putea să-i primiţi treptat.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

O neînţelegere mai veche din relaţia de doi se poate remedia după o discuţie, un tete-a-tete – poate la malul mării, sau la munte undeva. O să perfectaţi o situaţie scriptică şi o să vă lansaţi într-o nouă provocare destul de solicitantă, dar o să fie pe puterile voastre, o să vi se potrivească.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI

O să dispuneţi de nişte bani şi poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi plecaţi pe undeva pentru două zile, la relax. Poate vi se oferă ceva nou de făcut şi o să aveţi prilejul să vă puneţi în valoare nişte calităţi pe care le-aţi ţinut ascunse şi poate nici voi nu ştiaţi de ele.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *