Andreea Mantea a împlinit 33 de ani. Invitată astăzi la Teo Show, prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei a povestit cum decurge viața ei care se împarte acum între Turcia și România.

Andreea Mantea a fost sărbătorită în direct în platoul emisiunii Teo Show. Frumoasa brunetă care prezintă Puterea dragostei de luni până duminică la Kanal D și-a adus aminte de copilărie și de peripețiile din adolecență cu sora ei.

„Viața mea e pe repede înainte la 33 de ani. Ce îmi doresc? Nu vreau vacanță, o să am și cred că o să înnebunesc. Cred că o să mă apuc iar să cos. Mi-aș dori, însă, ca ziua să aibă 26-28 de ore”, a declarat Andreea Mantea la Teo Show.

Andreea Mantea a împlint 33 de ani! Ce dorință și-a pus de ziua ei: „Viața mea e pe repede înainte”

Mantea a rememorat cum a fost pe punctul să dea foc apartamentului în care era cu sora ei. „Făceam o plăcintă. A luat foc. Tot. Cu totul! Eu și soră-mea eram. Am deschis fereastra și am aruncat tava cu totul, de la etajul al nouălea. Jos era o parcare. S-a auzit, dar nu știu, nu m-am uitat”, a explicat Andreea.

„La 16 ani eram cea mai tare. Visele mele nu s-au îndeplinit. Vedeam altceva, aveam alte planuri pentru mine. Nu mi-am închipuit nici măcar o secundă că o să lucrez în televiziune. Mi-aș fi dorit să fiu medic veterinar. Aș fi salvat TOATE animăluțele. Ce ți-e scris ți-e pus în frunte. Am încercat trei afaceri, faliment total. Nu a mers!”, a spus Andreea Mantea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *