Primele imagini de la locul unde a fost găsită Adriana, fetiţa de 11 ani ucisă în Dâmboviţa, sunt teribile. Fratele mai mare al copilei era de faţă când a fost descoperit cadavrul ei.

Imagini cutremurătoare surprinse duminică după-amiază la Gura Şuţii, în Dâmboviţa, la câteva minute după ce Mihaela Adriana Fieraru a fost găsită fără viaţă, în tufişuri, pe marginea unui drum agricol de lângă comuna dâmboviţeană. Mai multe rude ale fetiţei, între care şi fratele ei mai mare, au fost de faţă, scrie fabricatinromania.info

Acesta a început să plângă şi să-i acuze pe poliţişti că nu au vrut să caute în acea locaţie cu o seară înainte.

Adriana a fost găsită moartă în Dâmboviţa, suspect de uciderea fetiţei e un cetăţean olandez, spun surse din anchetă.

Adriana, fetiţa de 11 ani dispărută vineri, la Gura Şuţii, în Dâmboviţa, a fost ucisă, susţin surse apropiate celor care au găsit-o pe copilă fără suflare, duminică după-amiază.

Adriana a fost găsită moartă. Fetiţa de 11 ani dispăruse vineri, în Dâmboviţa, după ore. Fata a plecat de la şcoală şi nu a mai fost văzută de atunci. Ea a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter.

Mihaela-Adriana Fieraru a fost găsită fără viaţă într-o zonă de vegetaţie din apropierea comunei în care locuia, Gura Şuţii. Surse din anchetă spun că a fost crimă, pe corpul copilei fiind găsite urme de violenţă. Se pare că ea a fost sugrumată.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *