Prietenii apropiaţi au aflat care a fost prima reacţie a lui Cosmin Isăilă.

E clar că prima reacţie a lui Cosmin Isăilă nu a întârziat după ce WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că Carmen de la Sâlciua şi Culiţă Sterp s-au întâlnit la un botez, unde s-au simâit foarte bine împreună. ”Au fost amabili unul cu celălalt, ba chiar aș crede că au flirtat”, a un apropiat al celor doi, scrie tonypoptamas.eu

Prima reacţie a lui Cosmin Isăilă: ”Între Carmen de la Sălciua și Cosmin sunt probleme”

”Între Carmen de la Sălciua și Cosmin sunt probleme, Culiță Sterp nu are o relație asumată, deși se vede pe ascuns cu Plușica, așa că nu se exclude ideea unei împăcări între ei, cu atât mai mult cu cât s-au iubit, în trecut, ca doi nebuni. Iar sentimentele nu se evaporă așa, peste noapte, iar după ce trec supărările, după ce se uită, își amintesc lucrurile frumoase trăite împreună”, ne-a mai spus sursa citată.

Prima reacţie a lui Cosmin Isăilă: “Văru, eşti bine?”

În acest context, prima reacţie a lui Cosmin Isăilă a venit rapid. Aflat în vacanţă la Ibiza, afaceristul sibian a fost întrebat de un apropiat, care s-a referit la situaţia dintre el şi Carmen de la Sălciua: “Văru, eşti bine?”. „Foarte bine”, a răspuns Isăilă, care nu a dat mai multe detalii despre relaţia sa cu Carmen de la Sălciua.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *