Interpreta de muzică populară Maria Ghinea a trecut prin momente greu de descris în urmă cu foarte mulți ani. Când avea 22 de ani, artista a fost împușcată în cap de fostul soț, fiind la un pas de moarte.

Acum, în vârstă de 50 de ani, Maria Ghinea încă își amintește momentele grele prin care a trecut. Cântăreața din zona Olteniei a continuat relația cu bărbatul respectiv, un sârb pe nume Dragisa Kodikic, cu 20 de ani mai mare decât ea, timp de încă opt ani. Apoi, Maria Ghinea a pus stop căsniciei și a decis să divorțeze de cel care ar fi trebuit să o facă fericită.

Maria Ghinea a fost la un pas de moarte
Interpreta de muzică populară Maria Ghinea a pierdut patru litri de sânge și medicii i-au extirnat un fragment de opt centimetri din creier. Trei luni, artista nu a vorbit și nu s-a mișcat. În prezent, îndrăgita artistă este fericită, se simte o femeie împlinită și are un nepoțel care va împlini 7 ani în noiembrie,relateaza www.wowbiz.ro

Nu am rămas în spital pentru că simţeam că mor acolo. (…) Am stat acasă şi cum să spun… nimic nu te poate ajuta în lumea asta şi nimic nu îţi poate da mai multă putere decât copiii. Dragoş avea 5 ani şi jumătate şi Alexandru 13. Când stăteau unul în stânga şi unul în dreapta îmi spuneau: «Ridică-te, mami, că te vom ajuta noi şi te vom sprijini». Eu care nu puteam vorbi, decât scriam, îi spuneam lui Dumnezeu: «Doamne, poate că eu am greşit, poate că nu am ştiut cum să aleg, dar gândeşte-te la copiii mei. Ce s-ar întâmpla cu ei dacă nu aş fi eu şi dacă eu sunt vinovată, pentru ei ajută-mă să mă ridic». Am stat trei luni. (…) Eu nu l-am văzut pe Dumnezeu, dar i-am simţit prezenţa în fiecare moment al vieţii mele când simţeam că nu mai pot, când simţeam că sunt prăbuşită”, a povestit artista într-un interviu oferit în trecut.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *