Eugen Țiereanu va putea salva mult mai multe vieți de acum înainte. A fost angajat ca medic specialist pe Cardiologie Interventionala în cadrul clinicii din de Cardiologie din Craiova. Angajarea s-a făcut în urma cu doua luni și alături de el la Clinica de Cardiologie au mai fost angajați alți doi specialiști.

Eugen Tiereanu era rezident în ultimul an atunci când a avut parte de provocarea vietuii lui. Alături de un alt coleg l-a operat pe actorul și prezentatorul Florin Busuioc care a suferit un infarct după spectacolul pe care l-a susținut târziu în noapte la Filarmonica din Craiova, scrie fabricatinromania.info

A fost intervenție dificilă ce nu se mai realizase pana atunci la Craiova, dar care s-a finalizat cu succes.

Eugen Tiereanu era pe atunci un rezident care aștepta ca posturile pentru Clinica de Cardiologie sa fie scoase la concurs.

Actorul Florin Busuioc a făcut infarct imediat după spectacolul l-a susţinut la Craiova. Imediat a fost chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, după care l-a transportat la spital.

În vârstă de 56 de ani, actorul Florin Busuioc a devenit celebru drept ”Busu de la Meteo”, după ce a început să prezinta rubrica despre vreme la ProTV. El este căsătorit cu Liliana (tot actriţă), cu care are două fiice, catinca şi Natalie. Dintr-o altă căsnicie, actorul mai are un băiat, pe nume tot Florin. În 2010, Societatea europeană de Meteorologie l-a desemnat drept prezentatorul meteo al anului în Europa.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *