Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la vâsta de 33 ani! Actrița foarte cunoscută în România a trecut prin multe momente grele în viața ei și a acceptat recent să vorbească deschis despre aceste cumpene pe care a fost nevoită să le treacă.

Viața actriței a început greu. A avut o copilarie săracă, plină de neajunsuri, dar se pare că plină de bătăi. Adriana Trandafir a fost nevoită să fugă de acasă și să susțină examenul de admitere la teatru. Totul a culminat cu o cumpănă grea, atunci când a fost în moarte clincă! Atunci spune actrița că i-a auzit glasul lui Dumnezeu.

„Copilăria a fost una tristă, umilitoare, sărăcia te face să te simți așa. Îi mulțumesc lui Dumnezeu atunci când nu uit pentru faptul că m-a făcut să trec prin acea perioadă ca să pot să înțeleg ce înseamnă binele și fericirea. A fost o copilărie fascinantă pentru că s-a întâmplat la țară. Pentru mine părinte a fost și nucul atunci când mâncam bătaie mă ascundeam sub el”, a povestit Adriana Trandafir, la Acces Direct.

Actrița nu a vrut să spună exact ce s-a întâmplat, dar a mărturisit că la vârsta de 33 de ani a intrat în moarte clinică, iar acest moment a făcut-o să se apropie mai mult de Dumnzeu și a făcut-o să privească moartea ca pe un eveniment normal,relateaza stirimondene.fanatik.ro

„Am avut un drum foarte plin de tot felul și de povești. M-a făcut să înțeleg că se poate întâmpla oricând și oricum, nu-mi mai e frică de moarte. Trecerea de aici Dincolo și cât am stat acolo sus pentru mine a fost poate cea mai armonioasă perioadă a mea. Eram pe o aripă de fluture și m-a făcut să nu-mi fie frică de moarte și să nu o aștept ca pe ceva îngrozitor și că întoarcerea a fost cu un scop”, a mai spus Adriana Trandafir.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *