Sfatul zilei pentru prima zi de weekend, sâmbătă este gata. În data de 14 septembrie 2019 zodiile vor avea parte de o zi foarte frumoasă, vorbe dulci din partea partenerilor de viață, mese gustoase și copioase și împlinirea tuturor dorințelor. Sâmbătă este o zi pe care nu o vom uita prea curând.

Gemeni
Ai pus deoparte ceva bănuți, iar acum ai ocazia ideală să-i cheltui. Copiii vor să meargă într-un parc de distracții unde vă veți bucura împreună de o zi frumoasă. Vei căpăta amintiri deosebite.

Rac
Ești o persoană meticuloasă și mereu pregătită. Ai decis să strângi cureaua și să pui într-un loc sigur o sumă de bani pentru zile negre. Niciodată nu vei știi când vei avea nevoie de ei.

Leu
Nu te culca pe-o ureche dacă vrei să obții acea mărire de salariu. Mai trebuie să tragi puțin și să mai lucrezi în echipă. O sumă importantă de bani va intra în posesia ta cât de curând.

Fecioară
Ești invitat la un eveniment monden sau o gală unde vei fi apreciat pentru eforturile tale. Vei fi recompensat pe măsură și s-ar putea să primești o medalie. Vei primi multe comentarii pozitive.

Balanță
Familia îți face o surpriză plăcută și îți oferă bilete pentru o vacanță. Așteptai de mult să te relaxezi, iar acum ai ocazia ideală. Mergi la plimbare în natură și încarcă-ți bateriile.

Scorpion
Weekend-ul acesta vrei să stai acasă și să te odihnești. Faci planuri pentru renovarea locuinței și cauți pe Internet mobilă la reducere. Ai planuri mărețe pentru dormitor.

Săgetător
O persoană pe care o apreciezi te va invita la o petrecere grandioasă. Ești o persoană specială și mulți oameni vor să stea în preajma ta. Ești tratat ca un rege.

Capricorn
Un prieten apropiat îți propune să te alături unui grup de studiu sau de pictură. Gândește-te că acest nou hobby te va ajuta să te deconectezi de la viața zilnică.

Vărsător
Ai un dor de ducă nebun și pleci oriunde vezi cu ochii. Fie că mergi la mare sau la munte încarcă-ți bateriile pentru perioada următoare. Se anunță zile grele la locul de muncă.

Pești
O rudă mai îndepărtată vă face o vizită inopinantă. Nu te superi deloc, ci dimpotrivă. Îți face plăcere să stai în compania oamenilor pe care nu i-ai mai văzut de mult,relateaza stirimondene.fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *