Daniela Crudu așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge copilul la piept. Vedeta a vorbit despre sarcină, dar și despre iubitul său,

Fosta iubită a lui Mihai Costea, Daniela Crudu își dorește cu disperare un copil, însă nu a găsit până acum bărbatul alături de care să își întemeieze o familie. Invitată la o emisiune TV, Daniela Crudu a dezvăluit cum trebuie să fie bărbatul perfect pentru ea.

„Vreau un copil, mă văd făcând un copil, dar făcând cu un bărbat matur, nu tot cu un copil ca mine. Vreau ca bărbatul să se bucure de spiritul meu tânăr, pentru că un copil nu ar putea să înţeleagă. Aş vrea să fie cu 10 ani mai mare, dar nu e bătrân la 40 de ani. Ar fi perfect”, a spus Daniela Crudu în cadrul emisiunii TV.
De asemenea, aceasta nu exclude nici o revenire în televiziune, după ce anunțase că renunță pentru totdeauna la postul de asistentă TV,relateaza wowbiz.ro

Daniela Crudu este o prezenţă longevivă în showbiz. Tânăra de 30 de ani a debutat în lumina reflectoarelor în adolescenţă şi a avut un parcurs interesant, presărat cu scandaluri, dar şi cu emisiuni şi scene memorabile care au transformat-o într-un personaj extrem de iubit.

Ei bine, aidoma majorităţii vedetelor care câştigă bani frumoşi din reclamele pe instagram, Cruduţa are şi ea un venit mai mult decât satisfăcător din promovările de pe această reţea de socializare.

De regulă Daniela lucrează cu ateliere de haine sau cu magazine de încălţăminte. Apropiaţii vedetei susţin că numai din promovările de branduri pe instagram şi facebook, frumoasa brunetă câştigă minimum 4000 de euro pe lună.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *