Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a ajuns de urgență la spital. Devenit cunoscut mai ales datorită implicării sale în aflarea adevărului în legătură cu dispariția Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu a plecat din platoul de televiziune către spital.

Potrivit primelor informații, bărbatul a suferit un preinfarct. Starea candidatului la alegerile prezidențiale din acest an este una stabilă acum, potrivit România Tv.

Alexandru Cumpănaşu a acuzat aseară dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la o mână. La finalul emisiei, Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca. Suspect de preinfarct, unchiul Alexandrei a fost supus unui control medical amănunţit.

Adevărul despre relația de rudenie dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra Măceșanu! Toată lumea crede că el este unchiul ei
S-a aflat care este, de fapt, relația de rudenie dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra Măceșanu.

Toată lumea credea că Alexandru Cumpănașu este unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de doar 15 ani care a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă. Întreaga familie a fetei este disperată să afle adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu ea, mai ales că nu toată lumea crede că monstrul din Caracal a ucis-o, ei sperând că este undeva în viață și că va fi salvată.

Alexandru Cumpănașu a fost unul dintre membrii familiei care au fost cei mai prezenți în presă. Apare mereu la televizor și dă interviuri, spune că își dorește cel mai mult ca adevărul despre ceea ce i s-a întâmplat Alexandrei să iasă la iveală și, deși a primit amenințări cu moartea, nu se lasă intimidat.

„Ultima dată cred că am vorbit atunci când am fost acasă la mama, mergând foarte rar. Eu stau în București de 20 de ani și asta se întâmpla cred că… să fie vreun an? Cam așa! Suntem gard în gard – nu ai cum să nu interacționezi, să nu vorbești”, a spus Alexandru Cumpănașu în urmă cu ceva timp.

Dacă el a spus că Alexandra este nepoata lui și toată lumea a presupus că el este unchiul ei, s-a aflat că ei ar fi, de fapt, rude îndepărtate.
Adevărul este că bunicul lui Cumpănaşu este (n.r.- sau a fost; nu se știe dacă mai sunt în viaţă) frate cu bunicul tatălui Alexandrei. Astfel, Alexandru Cumpănaşu este rudă de gradul VI cu Ioan Măceşanu, tatăl fetei dispărute. Informaţia a fost confirmată chiar de către şeful CNMR., relatează gândul.info.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *