Cunoscutul luptător folosește mai nou cârjele după ce a aflat că trebuie să se opereze de menisc intern și ligamente încrucișate.

Cristian Mitrea, luptătorul cu care Andreea Mantea are un băiețel, a postat acum o oră un mesaj prin care și-a informat prietenii virtuali că mâine urmează să suporte o intervenție chirurgicală. Cunoscutul sportiv folosește mai nou cârjele după ce a aflat că trebuie să se opereze de menisc intern și ligamente încrucișate,relateaza fabricatinromania.info

”Bam!! Cuminți că vă iau la carje :))

S-a rupt Mitrutz, cum a zis domnul doctor! Bai, din păcate, mâine o să sufăr a doua operație majoră din cariera mea de sportiv pro.

Nu aveam chef de asta, sincer :)) M-am chinuit să scad două categorii și m-am pregătit destul. Pe 31 aveam primul concurs din toamna asta.

Ăștia de la ADCC de la -91 și Balcanic la -94, ați scăpat. :))

Toate se întâmplă cu un motiv, cred. Mergem înainte.

Altceva, însă, m-a făcut să râd și m-a făcut să scriu postul ăsta. Faptul că mi-am dat seama că dacă însumez toate bursele primite în toate meciurile la pro, nu acopăr nici măcar prima operație, cea de la umăr din 2015. Nu mai vorbesc de astea 6 luni de recuperare ce urmează.”, a scris cu umor Mitrea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *