Au trecut nu mai puțin de 105 zile de când îndrăgitul cântăreț Mihai Constantinescu se află internat la spitalul Floreasca, în comă, supravegheat de medici douăzeci și patru de ore din douăzeci și patru. Familia și toți cei care i-au fost prieteni, de-a lungul timpului, se roagă, în fiecare zi, pentru însănătoșirea sa, deși medicii se păstrează, în continuare, rezervați.

Din păcate, potrivit surselor medicale, starea lui Mihai Constantinescu nu s-a îmbunătățit după acesta 105 zile de comă. Cântărețul nu a mișcat nici măcar un deget până acum. Un apropiat al lui Mihai Constantinescu a declarat că familia ”s-a împăcat cu situația”, însă toți cei din jurul artistului speră într-o minune,relateaza fabricatinromania.info

Încă de la finalul anului trecut, cunoscutul artist și-ar fi prevăzut sfârșitul. A fost momentul în care a început să-și pregătească locul de veci, la Cimitirul Ghencea.

“Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”

”Mihai Constantinescu este într-o situație critică și acum. Dacă o zi sau două dă motive medicilor să fie optimiști, în următoarea lucrurile se înrăutățesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur. Din păcate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cât se poate de sever și, în acest moment, tot ceea ce se poate spera este să se petreacă o minune pentru ca el să își revină”, a declarat un apropiat al familiei.

Simona Secrier a declarat, la rândul ei, că – ”din păcate” – nu se poate vorbi despre o schimbare. ”Nu e o schimbare, din păcate. Nu pot vorbi acum”, a declarat Simona Secrier, conform sursei precizate mai sus.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *