Noi informaţii şocante ies la iveală din trecutul lui Gheorghe Dincă. Principalul suspect în cazul dispariţiei celor două adolescente, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, este acuzat că şi-ar fi ucis şi propriul tată. Această ipoteză vine după declaraţiile publice făcute de fiica lui Dincă, Daniela.

O nouă ipoteză halucinantă în cazul criminalului din Caracal! Gheorghe Dincă şi-ar fi ucis tatăl
Daniela Dincă a vorbit în direct la România TV despre cazul şocant al tatălui său. Femeia a povestit că membrii familiei sale au probleme mai vechi cu alcoolul şi că bunicul său, tatăl criminalului din Caracal, s-a sinucis în locuinţa groazei.

Se pare că bărbatul s-a spânzurat la 72 de ani, în urma unor certuri cu Gheorghe Dincă. Presupusul criminal i-ar fi cerut bătrânului să nu mai consume alcool. Mai mult de atât, Daniela a mărturisit că relaţiile dintre Dincă şi tatăl său nu erau cele mai bune,relateaza cancan.ro

Pornind de la aceste informaţii, criminologii îl suspectează acum pe Gheorghe Dincă că şi-ar fi ucis inclusiv părintele. De altfel, criminalul îşi ura şi mama. Motivul pentru care Dincă a fost atras mereu de tinere cu părul închis la culoare este că acestea ar semăna cu amantele tatălui său, susţin psihologii. În plus, istoricul crimelor bărbatului de 66 de ani s-ar întinde pe ani de zile.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *