Ieri a fost o zi mare pentru cei doi, fiindca au reusit sa spuna da in fata altarului.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au casatorit! Zi cu emotii pentru cei doi indragostiti, fiindca au reusit sa faca pas si sa spuna ‘DA’ in fata altarului.

Amandoi au fost extrem de emotionati, fiindca asteptau de mult aceasta zi insa, pana acum, prioritare au fost fetitele. Iata ca a venit totusi si momentul lor, reusind sa-si uneasca sufletele pentru totdeauna, scrie tonypoptamas.eu

Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au casatorit!

Gabriela Cristea a purtat o rochie alba, fara bretele, iar talia i-a fost marcata de o centura stralucitoare. In josul rochie s-a observat si o broderie fina, extrem de frumos lucrata.

„Mi-au pus fetele în mașină, m-am emoționat puțin. Am mers cu domnișoarele în mașină, cred că e prima oară, Tavi a mers cu fetele”, a spus Gabriela Cristea, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au luat parte la super-petrecerea de nuntă a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda! Uite cât de frumoși sunt toți patru!

Tavi Clonda a interpretat o melodie, un cântec dedicat special soției sale, Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au schimbat ”registrul”! Mireasa a îmbrăcat o altă rochie pentru petrecere!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *