O operațiune masivă a poliției a fost declanșată în București, în zona Moghioroș din Drumul Taberei, vineri seară. O fată a sunat la 112, anunțând că e sechestrată.

Conform unor surse din anchetă, este vorba despre o fată de 16 ani, care și-ar sărbători ziua de naștere chiar sâmbătă, pe 24 august.

Mai multe echipaje acționează în câteva blocuri din zona Moghioroș. Potrivit acelorași surse, fata ar fi dat câteva detalii despre locul în care se află, descriind inclusiv câteva mașini dintr-o parcare,relateaza fabricainromania.info

Echipajele au extins aria de căutare, după ce au verificat câteva blocuri care corespundeau descrierii fetei, dar nu au avut succes. Surse din anchetă spun că polițiștii sunt în continuare în contact cu fata care a sunat la 112.

Aceleași surse spun că, după 3 ore și jumătate de căutări nereușite, polițiștii i-au cerut adolescentei să dea foc unei hârtii și să o arunce pe geam.

Poliţia: fata a sunat la ora 18.00
Polițiștii au confirmat incidentul, spunând că fata a sunat la 112 și că sunt în contact cu ea.

”La ora 18.00 o tânără a apelat Dispeceratul-112 și a reclamat că este ținută cu forța într-un apartament. A indicat o zonă, dar nu poate oferi detalii. Este în legătură telefonică cu polițiști din Dgpmb. În căutare sunt angrenate forțe din întreaga unitate de poliție”, au transmis polițiștii bucureșteni.

Anchetatorii nu au, deocamdată, informații dacă apelul la 112 este unul veridic sau dacă este o farsă. Surse din anchetă spun că apelul a fost de pe o cartelă prepay.

– Acest articol este în curs de actualizare –


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *