Ozana Barabancea își serbează ziua de naștere în vacanță în Franța. De acolo, ea a transmis un mesaj.

Ozana Barabancea împlineșlte azi, 23 august, vârsta de 50 de ani. Aflată în vancanță în Franța, vedeta nu a uitat să transmită un mesaj fanilor. În rândurile pe care le-a publicat, bruneta a amintit și de cei care au critcat-o că nu le răspunde la mesaje.

„Mulțumesc tuturor pentru urările frumoase! Da. Am împlinit 50 de ani pe hârtie și 20 în suflet! Am decis să stau eu cu mine și cu gândurile mele și cu Dumnezeu! Celor care m-au «certat» că nu le răspund, le spun că îi asigur de sentimentele mele neschimbate fată de domniile lor! Sunt sigură că fiecare are dreptul la câteva clipe solitare! Nu că m-aș justifica, doar că îmi vine sângele în partea superioară când citesc mesaje în care sunt dojenită ! O pauză de Facebook din când în când este că o detoxifiere mentală binevenită! Vă sugerez să încercați! Toate cele bune!” este mesajul transmis de Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea este o apariţie spectaculoasă de fiecare dată, mai ales pentru cei care ştiu despre lupta pe care a dus-o vedeta cu kilogramele în plus. După ce şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului vedeta a reuşit să scape de 60 de kilograme şi arată mai bine decât spera în urmă cu ceva ani, însă are de gând să ajungă din nou pe mâna chirurgilor, de această dată pentru intervenţii estetice,relateaza fabricatinromania.info

Şi pentru că este hotărâtă să-şi păstreze silueta şi să arate din ce în ce mai bine, Ozana Barabancea s-a înscris la cursuri de nutriţie.

„Arăt bine, ştiu! Am slăbit armonios. Dar simt că mai am unele lucruri de pus la punct. Şi anume cum să mănânc corect, astfel încât să păstrez ceea ce am obţinut. A trecut peste un an de la operaţie şi vreau să am noţiuni clare despre combinarea alimentelor. Ştiu că bariatricii au reguli stricte de alimentaţie şi un curs de tehnician nutriţionist e util. Voi învăţa cele mai sănătoase combinaţii pentru a mă hrăni. Pentru mine, o bariatrică, hrana este o prioritate”, a declarat Ozana Barabancea conform Click.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *