Nu mai e un secret că Brigitte Pastramă îşi vinde vila cu piscină din Timişoara.

E clar că Brigitte Pastramă îşi vinde vila cu piscină din Timişoara, la apropae o lună după nunta cu Florin Pastramă. Zilele trecute, Brigitte a dat un anunţ pe un site de imobiliare. “De vânzare vilă de lux în Dumbrăviţa, cartierul dinspre pădure, situată într-o zonă discretă, liniştită. Teren in proprietate 600 m2, suprafata utila 160 m2 impartiti in doua corpuri de cladire: 100 m2 respectiv 60m2, in care actualmente sunt o bucatarie, o baie si sala de sport.”, se arată în anunţ.

 

 

“Are piscină de 5×11 m. Se vinde complet mobilată şi utilată. Toate materialele folosite la finisaje sunt din gama lux. Partea de instalatii este Romstal, iar mobilierul interior şi exterior este Mobexpert,relateaza fabricatinromania.info

 

 

Corpul principal (“casa mare”) are trei dormitoare, camera de zi, sufragerie, terasă închisă, terasă deschisă, o bucătarie”, este descrisă proprietatea.

 

 

Brigitte Pastramă îşi vinde vila cu piscină din Timişoara: “Preţ uşor negociabil, 194000 euro”

 

S-a aflat că Brigitte Pastramă îşi vinde vila cu piscină din Timişoara. “Construcţia este din anul 2010. Acoperiş de ţiglă, izolaţie exterioară de polistiren. Are toate utilităţile. Preţ uşor negociabil, 194.000 euro”, se mai scrie în anunţ, care se încheie cu o remarcă ciudată, postată de Brigitte: “Această casă este subevaluată”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *