Andreea Bălan face nuntă și botez la mijlocul lunii septembrie, ea urmând să ajungă la altar cu tatăl celor două fiice ale sale, George Burcea, dar și să o creștineze pe Clara, mezina familiei. Artista și soțul ei au ales ca părinți spirituali doi colegi de breaslă.

După un consiliu de familie, Andreea și George au decis că-i vor ca nași pe Aurelian Temișan, cântăreț, actor și coleg de emisiune cu Andreea, și pe soția lui, actrița Monica Davidescu. Nu au ales un cadru special pentru a-i face propunerea lui Aurelian, ci l-au luat la o vorbă la finalul unei zile de filmare. Despre cât de surprins a fost acesta ne-a vorbit Monica,relateaza fabricatinromania.info

„Eu și Aurelian vom fi nașii Andreei, ai lui George și ai fetiței. Propunerea a venit pe fondul unei prietenii mai vechi, pentru că Aurelian o știe pe Andreea Bălan încă de la debut, iar ultimii 7 ani pe care i-au petrecut împreună la „Te cunosc de undeva!” i-au apropiat și mai tare și la bine, și la necaz. Propunerea a venit chiar la una dintre înregistrările emisiunii, când, la sfârșitul zilei, George a venit, vezi, Doamne, să o ia pe Andreea acasă și atunci amândoi l-au luat pe Aurelian deoparte și i-au propus așa, emoționant, să le fim nași.

Eu nu puteam fi acolo, pentru că aveam spectacol în ziua respectivă, dar când am ajuns acasă, Aurelian mi-a zis: „Stai jos, ca să îți fac propunerea!” „, a povestit Monica Davidescu pentru Libertatea.

Într-o primă fază, Aurelian Temișan a crezut că Andreea Bălan îl vrea ca naș pentru creștinarea mezinei. Apoi, s-a lămurit că dacă acceptă propunerea colegei și prietenei sale, va fi în dublu rol: naș de botez, dar și de cununie.
Citeşte întreaga ştire: Cum l-a cerut Andreea Bălan… de naș pe Aurelian Temișan. „Ultimii 7 ani i-au apropiat și la bine, și la necaz”


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *