Polițistul care a preluat apelul la 112 efectuat de Alexandra, fata care a fost ucisă de Gheorghe Dincă și care a fost acuzat că a avut ”o atitudine refractară” ascunde o dramă teribilă, care ar fi putut să-l sensibilizeze și mai tare.

Viorel Vasilică Florescu, polițistul care i-a spus Alexandrei să ”nu mai țină linia ocupată, că va trimite un echipaj”, și-a pierdut un copil în urmă cu nouă ani, în urma incendiului izbucnit în Maternitatea Giulești, scrie fabricatinromania.info

Potrivit WOWbiz, bărbatul și soția lui au devenit părinți pe 16 iulie 2010, însă fiica lor a fost tranferată la București, din cauza unei malformații. O lună și o zi mai târziu, pe 17 august 2010, fetița lor a fost primul copil care a murit în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Giulești din Capitală, acolo unde a avut loc o explozie.

”Soția a avut o sarcină cu probleme, a născut prematur. Fetița mea, Alexia-Gabriela s-a născut la 36 de săptămâni și, când a izbucnit incendiul, era la Reanimare. Au resuscitat-o și au transferat-o la ”Grigore Alexandrescu”. Mi-am identificat copilul după trăsăturile feței, sprâncene și păr. Mi-au spus că a murit din cauza unui stop cardiorespirator. Au încercat să o resusciteze, dar nu au reușit. Nici n-am apucat să-mi țin copilul în brațe”, declara la vremea respectivă tatăl fetei.

În urma incediului de la Maternitatea Giulești au murit șase bebeluși, iar cinci au fost răniți grav. Atunci, ei au primit despăgubiri în valoare de 250.000 de euro. El și soția lui mai au o fetiță de 13 ani.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *