Leon, fiul lui Kamara, diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală, a trecut prin trei intervenții cu celule stem în Turcia și sunt speranțe că starea lui se va ameliora. Kamara este încrezător că fiul său se va reface în totalitate după acest tratament și a afirmat că deja Leon se simte mai bine.

Micuțul se pregătește pentru a patra intervenție, Kamara a făcut anunțul pe rețelele de socializare și a mulțumit tuturor celor care le-au fost alături în această luptă. “Léon face mâine cea de a patra intervenție cu celule Stem. Progresele sunt din ce în ce mai evidente. Cu Voia Bunului Dumnezeu, Leon va avansa pas cu pas și ne va aduce și mai multe zâmbete. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și ne susțin ❤️❤️❤️”, a scris Kamara pe reţelele de socializare, scrie fabricatinromania.info

Leon, un luptător

O boală cruntă îl ține pe micuțul Leon departe de bucuriile vieții de copilaș… Dar este un luptător, după cum chiar tatăl lui o spune cu mândrie. Micuțul a fost diagnosticat cu tripareză spastică. Leon se folosește doar de un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Mușchii îi sunt scurți și genunchii încovoiați. Are mâna stângă și membrele inferioare inerte. Nu a mers niciodată, dar vrea s-o facă și, de aceea, pe 23 iulie, împreună cu tatăl său va pleca din țară pentru a patra intervenție.

“Leon e bine, a făcut și a treia intervenție. O să plecăm pe 23 la cea de-a patra intervenție. Vor fi șase intervenții cu celule stem, după care urmează miofibrotomie pentru alungirea mușchilor. A făcut progrese mari, vorbește bine. Răspunde și în engleză. E țelul meu, până când nu îl văd pe picioarele lui nu am liniște. E un băiețel care merită toată energia bună din lume”, a declarat Kamara, într-o emisiune TV.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *