Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, a avut un mesaj foarte dur pentru tatăl său. Cu siguranță, carismaticul actor se simte vinovat, după cuvintele pe care fiica sa le-a avut la adresa lui, în mod public. Liviu Vârciu nu a fost întotdeauna alături de Carmina, iar tânăra este dezamăgită.

Dintr-o iubire de-o vară, a venit pe lume Carmina, fiica lui Liviu Vârciu și a lui Ami Teiceanu. Carismaticul actor a fugit de responsabilități la vremea respectivă. Liviu Vârciu era un tânăr rebel și pus pe distracție, astfel că la aproximativ 20 de ani cât avea atunci nu se gândea foarte bine la ceea ce urmează, scrie fabricatinromania.info

Mult timp după ce Carmina a venit pe lume, Liviu Vârciu nu a avut vreo legătură cu copilul sau cu mama copilului. Abia când fiica lui a mai crezut, vedeta și-a dat seama că fiica lui are nevoie de el și că trebuie să-i fie aproape necondiționat. Ami Teiceanu a fost și mamă și tată pentru Carmina, iar tânăra o iubește nespus pe mama sa. Acum, 17 ani, Carmina încă se luptă cu niște răni interioare și a mărturisit recent că întotdeauna și-a dorit să aibă o familie unită.

„Since I was little I wanted a united family to grow up with, but then I think about you dad, and remember that its not my fault because you lost something so special, its all yours (n.r.: De când eram mică, am vrut o familie unită în care să cresc, dar apoi mă gândesc la tine tată și îmi amintesc că nu e vina mea pentru că tu ai pierdut ceva atât de special, e toată doar a ta)’, a scris Carmina pe contul ei oficial de Instagram.

Mesajul postat de fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, cu siguranță l-a dat peste cap și l-a făcut să regrete timpul pe care l-a pierdut și nu a fost alături de fiica lui. Carmina simte lipsa unei figuri paterne în viața ei și consideră că toată vina este a tatălui ei.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *