Ancuța Cârcu, cunoscută ca fosta PRM-istă, gest pentru Sorina, fetița luată cu forța de părinții adoptivi, americani, de lângă familia care a crescut-o.

Cazul Sorinei, micuța de 8 ani, care a fost luată cu forța din casa asistentei maternale, din familia care a crescut-o până acum, de amercianii care au adoptat-o legal, a revoltat multă lume. Despre drama prin care trece copila a aflat și Ancuța Cârcu, fosta politiciană care a devenit cunoscută după un scandal imens cu Corneliu Vadim Tudor. Devenită între timp femeie de afaceri în Italia, fosta sexy PRM-istă a dat o declarație șocanță în cazul Sorinei. Ancuța Cârcu susține că virează în contul familiei americane suma de 30.000 de dolari pe care aceasta susține că a cheltuit-o cu adopția Sorinei, numai ca micuța să fie lăsată în pace, să se poată întoarce la cei care au crecut-o până acum, scrie fabricatinromania.info

”Aşa nu, NUUU! Să mi se dea un cont de bancă să depun suma de 30.000$/€. Eu plătesc acelui american banii … să lase fetița cu frații și mama ei. Vă rog ajutaţi-o pe Sorina distribuind. Eu, Viorica Ancuta Cîrcu vreau să plătesc acelui american suma pe care dânsul a plătit-o. Rog cineva să dea informații clare!? ”, este mesajul transmis de Ancuța Cârcu.

Unde se află acum Sorina, fetița de 8 ani luată pe sus de procuror și dată familiei care a adoptat-o

Sorina a fost dată spre adopție încă de când avea 3 ani, numai că, până în urmă cu doi ani nimeni nu a vrut să o înfieze. În toți acești ani, micuța a crescut în Baia de Aramă în locuința unei asistente maternale, pe care a considerat-o mama ei. În urmă cu doi ani, doi români stabiliți în SUA, Gabriel și Ramona Săcărin și-au exprimat intenția de a o adopta, iar instanța – după un proces de lungă durată – a stabilit că fetița poate să meargă în familia lor.

De mai bine de șase luni, soții Săcărin se luptă cu familia unde a crescut fetița pentru a lua copilul și a-l duce în noua casă din SUA. Într-un final, săptămâna trecută, Sorina a ajuns la soții Săcărin după ce a fost luată cu mascații din locuința aflată în Baia de Aramă, acolo unde stătea cu asistenții maternali. Imaginile cu fetița urlând și târâtă din casă de o tânără procuroare, au îngrozit pe mulți.

Acum, micuța se află în România, în casa din Craiova a românilor-americani care au înfiat-o, iar imaginile cu ea și mama adoptive, făcute publice de aceasta, arată că Sorina este bine, deși pentru ea s-a lansat o adevărată campanie pentru a se întoarce în casa familiei care a crescut-o până acum.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *