Vedeta TV a trecut prin clipe de coșmar, după ce a ajuns de urgență la un spital privat din Capitală. Adriana Bahmuțeanu a povestit că a fost la un pas de ocluzie intestinală, complicație medicală care poate duce la duces. Din fericire, aceasta a fost operată și totul a decurs ca la carte.

Adriana Bahmuțeanu (45 de ani) și-a început săptămâna prin spitale. Ea a fost dusă, luni, la o clinică privată din București pentru a se opera. Chipurile, acum cinci ani, vedeta trecuse printr-o operație de hernie ombilicală, în cadrul căreia i s-a montat o plasă, iar acum aceasta a cedat. Cauza ar fi fost efortul fizic depus de vedetă din ultima vreme. ”M-am cam jucat cu focul și am ridicat greutăți”, a scris aceasta pe pagina ei de Facebook, unde fanii o așteptau cu sufletul la gură pentru un update, scrie fabricatinromania.info

Din fericire, operația a decurs ca la carte, iar starea de sănătate a vedetei este stabilă. Adriana Bahmuțeanu a dat asigurări că totul este în regulă, chiar de pe patul de spital. ”Operația mea, care a durat 6 ore, s-a terminat cu succes. Mulțumesc doctorului Gabriel Mițulescu și întregii echipe medicale! Mulțumesc pentru mesaje și încurajări! Recuperarea merge bine! Am scăpat ca prin minune de ocluzie intestinală”, a scris aceasta pe pagina ei de Facebook.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *